Delta Restaurant: Νοέμβριος με ρόδι και λεβάντα
NewsroomΟ executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος και η ομάδα του Delta Restaurant στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καλωσορίζουν τον Νοέμβριο με νέες γευστικές προτάσεις, συντονισμένες με το πάρκο, που, κεντημένο με μια μεγάλη αρωματικών φυτών και λουλουδιών, κάθε μήνα βάφεται σε διαφορετικά χρώματα κι έχει ανάλογα πολλές γεύσεις και μυρωδιές.
Αυτή τη φορά την τιμητική τους έχουν το ρόδι και η λεβάντα. Εμπνέουν τα δύο πιάτα που προστίθενται στο à la carte menu του pop up εστιατορίου που λειτουργεί κάθε Κυριακή στο επίπεδο 5Α της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Είναι μια σαλάτα με κόκκινη κινόα, μαύρες φακές με ρόδι και dressing από ξύδι ροδιού και ένα φιλέτο φρέσκου σολομού μαριναρισμένο σε μπαχάρι, μοσχολέμονο, λεβάντα και μέλι που σερβίρεται με μαύρο ρύζι.
Μπορείτε να τα δοκιμάσετε από τις 16.00 έως και τις 24.00, συνδυάζοντάς τα με τα υπόλοιπα πιάτα ελληνικής κουζίνας που υπογράφει ο γνωστός σεφ. Νωρίτερα, από τις 11.00 μέχρι τις 16.00 σερβίρεται κυριακάτικο brunch.
Delta Restaurant Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα, τηλ. 2168091288
- Ανάλυση CNN: Την ώρα που η Ευρώπη στρέφεται προς τα Δεξιά, οι κεντροαριστεροί Εργατικοί σάρωσαν στη Βρετανία – Πού οφείλεται αυτό;
- Νέα απάντηση Ρέμου για τα περί φοροδιαφυγής: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω» - Πώς ξεκίνησε η έρευνα για τον τραγουδιστή
- Λασίθι: Θρήνος στην κηδεία του 36χρονου που πέθανε από μπαλωθιές - Απαρηγόρητοι συγγενείς και φίλοι
- Trend στο Tik tok το μπάνιο... με μπύρα για ιδανικό μαύρισμα: Η νέα επικίνδυνη μόδα