Ελλάδα | 22.03.2021 11:58

«Αστυνομικός» βίαζε και λήστευε γυναίκες στη Θεσσαλονίκη - Πώς τον συνέλαβαν

Newsroom

Προσποιούμενος τον αστυνομικό 38χρονος στη Θεσσαλονίκη, έπειθε γυναίκες να επιβιβαστούν στο όχημά του, με την πρόφαση διενέργειας ελέγχου και στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού τις βίαζε και τις λήστευε. Γυναίκες κατήγγειλαν τα περιστατικά στην Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του 38χρονου. Τελικά συνελήφθη από ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, θύματά του φαίνεται πως έπεσαν τρεις γυναίκες, ηλικίας 47, 26 και 21 ετών το διάστημα από τις 15 έως τις 20 Μαρτίου 2021. Η 21 ετών κοπέλα είναι ιερόδουλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, τη μία από τις τρεις γυναίκες, τη 47χρονη, την έπεισε να τον οδηγήσει στο σπίτι της, προκειμένου να του δείξει την ταυτότητά της. Εκεί με την απειλή μαχαιριού κατηγορείται ότι την βίασε. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, αντιποίηση Αρχής, ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Στην κατοχή του δράστη αλλά και σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που φαίνεται να τον συνδέουν με τις υποθέσεις. Σημειώνεται ότι ο 38χρονος άντρας είχε συλληφθεί το 2010 κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για την οποία είχε εκτίσει ποινή κάθειρξης μέχρι την υπό όρους αποφυλάκισή του τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.
 

ληστείαβιασμόςαστυνομικόςΘεσσαλονίκη