Ελλάδα | 13.03.2019 20:06

ΕΡΤ για ξύλο δημοσιογράφων: Δεν θα γίνουν ανεκτές τέτοιες ενέργειες

Newsroom

Η διοίκηση της ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σχολιάζει το περιστατικό που έλαβε χώρα ανάμεσα σε δύο αθλητικογράφους, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια και κατέθεσαν εκατέρωθεν μηνύσεις.  «Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Δημόσιας Τηλεόρασης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η διοίκηση της ΕΡΤ είναι έξαλλη με το περιστατικό, είναι αποφασισμένη να πάρει μια «σκληρή» απόφαση, δείχνοντας ταυτόχρονα πως τέτοια περιστατικά δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά.

Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης: 

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

ΕΡΤαθλητικογράφοςανακοίνωση