Ελλάδα|25.07.2023 20:24

Πτώση Canadair στην Κάρυστο: «Λύγισε» η δημοσιογράφος της ΕΡΤ που είδε μπροστά στα μάτια της τη μοιραία συντριβή

Newsroom

Την πτώση του μοιραίου Canadair τη στιγμή που επιχειρούσε στη φωτιά στην Κάρυστο, είδαν και κατέγραψαν ζωντανά τα μέλη του συνεργείου της ΕΡΤ που βρίσκονταν στο σημείο για τις επιχειρήσεις κατάσβεσης.

Η δημοσιογράφος Ελένη Μπουγά μίλησε στη δημόσια τηλεόραση για τις στιγμές που έζησε, καθώς βρισκόταν στην ακριβώς απέναντι πλαγιά τη στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους. Όπως είπε, λίγο πριν τη συντριβή, στην περιοχή είχαν κοπάσει οι άνεμοι και υπήρχαν μόνο λίγες, διάσπαρτες εστίες. Τότε, ο καμεραμάν «τραβούσε» πλάνα από την περιοχή.

«Θα ήθελα να αναφέρω τα ονόματα του συνεργείου με το οποίο είμαστε μαζί από την πρώτη στιγμή της πυρκαγιάς. Τον ηχολήπτη Κώστα Αδάμ και τον οπερατέρ, Γιώργο Αγνίδη», σημείωσε αρχικά η ρεπόρτερ.

«Μια δύσκολη στιγμή για όλους μας»

«Ήταν μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Συγκλονιστήκαμε. Δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε. Ήταν μία στιγμή που με αυτοθυσία αυτά τα παλικάρια έπεφταν στην πλαγιά για να κάνουν τις ρίψεις. Ήταν αξιοθαύμαστοι», πρόσθεσε. Κατά τη διάρκεια της πτώσης, η Ελένη Μπουγά προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

Μάλιστα, λίγο αργότερα η δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη για τη συγκίνησή της, με την παρουσιάστρια της ΕΡΤ να αναφέρει ότι είναι λογική η αντίδρασή της σε ένα τόσο θλιβερό γεγονός.

θάνατοςπτώσηCanadairειδήσεις τώρασυντριβή αεροσκάφουςφωτιάΚάρυστοςπιλότοι