Ελλάδα | 31.07.2023 17:22

Κρήτη: Μάχη για την ζωή του δίνει ο 50χρονος που πυροβολήθηκε σε καφενείο - Σενάριο για συγχωριανό δράστη και εικόνες από το σημείο

Newsroom

Μάχη για την ζωή του δίνει στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο 50χρονος άνδρας, ο οποίας δέχθηκε σφαίρες από άγνωστο στην Αξό Μυλοποτάμου στην Κρήτη έξω από καφενείο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το neakriti.gr, αφορμή για το έγκλημα ήταν προσωπικές διαφορές με την ΕΛ.ΑΣ να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον δράστη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είναι συγχωριανός του.

Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα Δευτέρας όταν έκλεινε το καφενείο και κανένας δε γνωρίζει αν προηγήθηκε διαπληκτισμός ή επρόκειτο για «ξεκαθάρισμα» μεταξύ των δύο αφού η τοπική κοινωνία φωτογραφίζει συγκεκριμένο συγχωριανό με τον οποίο ο καφετζής τελευταία είχε προστριβές.

Τα νεότερα για την υγεία των τραυματιών

Από τους πυροβολισμούς εκτός από τον 50χρονο που εργάζεται στο καφέ τραυματίστηκε ακόμα ένας άνδρας 57 ετών, ο οποίος ήταν ο βοηθός του. Ο δεύτερος είναι ελαφρώς τραυματισμένος και δε διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Ο 50χρονος χειρουργήθηκε τη νύχτα για να του αφαιρεθούν οι σφαίρες. Κατά πληροφορίες φέρεται να δέχτηκε 2 σφαίρες αλλά στον χώρο του εγκλήματος η ΕΛ.ΑΣ περισυνέλλεξε πέντε φυσίγγια.

Εικόνες από το σημείο του εγκλήματος

Εικόνες από το καφενείο φέρνει στο φως το neakriti.gr και αποκαλύπτουν ότι στο μαγαζί εκτυλίχθηκε πραγματική μάχη.

Οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για τον βαριά τραυματισμένο άνδρα ενώ αναζητείται η ταυτότητα του δράστη και φυσικά ο ίδιος για να συλληφθεί. Ωστόσο, οι υποψίες έχουν πέσει από την αρχή σε συγκεκριμένο συγχωριανό.

τραυματίαςπυροβολισμοίπυροβολισμόςειδήσεις τώραΚρήτη