Lifestyle | 01.11.2018 09:31

Τα ζώδια της Πέμπτης (1/11)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα δηµιουργεί ανάγκη να δραστηριοποιηθείς µε συλλογικές δραστηριότητες, συναντήσεις µε φίλους ή µε το ταίρι σου. Η αντίθεσή της µε τον Αρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα προκύψουν κάποιες «αψιµαχίες» σχετικές µε συλλογικά ζητήµατα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς.

Ταύρος

Εχεις δυσάρεστες αναµνήσεις του παρελθόντος και επηρεάζεται η διάθεσή σου. Η Σελήνη στον Λέοντα υποδηλώνει πως σε απασχολούν ζητήµατα που προκαλούν τάση για παράπονα. Η αντίθεσή της µε τον Αρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως σχετίζονται µε επαγγελµατικά θέµατα του παρελθόντος που άφησαν πικρία.

Δίδυµοι

Θα ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να δεις αγαπηµένο σου πρόσωπο παρά για να κάνεις τις δουλειές που σου απέµειναν! Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει την ανάγκη σου για διάλειµµα και άκουσέ την. Η αντίθεσή της µε τον Αρη από τον Υδροχόο σου εφιστά την προσοχή καθώς υπάρχει βιασύνη στις µετακινήσεις σου που δεν βοηθάει.

Καρκίνος

Τα οικονοµικά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ηµέρα σου και στη διάθεσή σου. Η Σελήνη στον Λέοντα και θα ασχοληθείς µε τα έσοδα και τα έξοδά σου. Θα βγουν κάποιοι λογαριασµοί που θέλουν άµεση διευθέτηση. Η αντίθεσή της µε τον Αρη από τον Υδροχόο λέει να συγκρατηθείς και να µην προβείς σε άσκοπες αγορές.

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δείχνει τι ωραίο είναι να συγκεντρώνεις την προσοχή πάνω σου! Πρέπει να προσέξεις καθώς πιθανόν οι κυκλοθυµικές τάσεις να σε κάνουν να βρεθείς στο επίκεντρο αλλά για λάθος λόγους. Η αντίθεσή της µε τον Αρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως συνεργάτης σου ή το ταίρι σου θα σε εκνευρίσει.

Παρθένος

Δεν έχεις κέφια καθώς η Σελήνη στον Λέοντα δηµιουργεί υποτονική διάθεση και όρεξη να µην κάνεις τίποτα! Καλό είναι να φορτίσεις τις µπαταρίες σου για τις υπόλοιπες ηµέρες. Η αντίθεσή της µε τον Αρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως δύσκολα θα το καταφέρεις καθώς όλο και κάποια δουλειά ρουτίνας προκύπτει.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Λέοντα δεν αφήνει να παραµελήσεις τους φίλους σου. Μια συνάντηση µαζί τους βοηθάει να κρατήσεις επαφή όσες δουλειές και να έχεις. Η αντίθεσή της µε τον Αρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως κάποιο αισθηµατικό θέµα είναι το θέµα συζήτησης ανάµεσα σε εσένα και στους φίλους σου.

Σκορπιός

Δίνεις σηµασία στα επαγγελµατικά καθώς οι εξελίξεις δεν προσπερνιούνται. Θα υπάρξει αλλαγή σχετικά µε τις αρµοδιότητές σου που κρατά αµείωτο το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη στον Λέοντα και η αντίθεσή της µε τον Αρη στον Υδροχόο φέρνουν νευρικότητα. Πρόσεξε να µη µεταφέρεις προσωπικά θέµατα στη δουλειά.

Τοξότης

Προσπάθησε να γεµίσεις τις µπαταρίες σου µε διάφορους τρόπους, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα δεν σε αφήσει να µείνεις από ιδέες. Η αντίθεσή της µε τον Αρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις σήµερα δεν πρέπει να βιάζεσαι. Πρόσεξε λοιπόν τη βιασύνη και τη νευρικότητα.

Αιγόκερως

Θα ασχοληθείς µε οικονοµικά ζητήµατα τρίτων και µε εκκρεµότητα που έχεις µε τον δηµόσιο τοµέα. Η Σελήνη στον Λέοντα προκαλεί να τα τακτοποιήσεις, καθώς αν θέλεις µπορείς. Η αντίθεσή της µε τον Αρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως έχεις έξοδα που δεν έχεις υπολογίσει ή συνειδητοποιείς πως δεν µπορείς να τα αποφύγεις.

Υδροχόος

Νιώθεις την ανάγκη να συµπλεύσεις µε τη γνώµη των συνεργατών αλλά και του/της συντρόφου σου, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα αν δεν υπάρχουν διαφωνίες. Η αντίθεσή της µε τον Αρη στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως κάποια πράγµατα σε εκνευρίζουν αρκετά και είναι δύσκολο να µη διαφωνήσεις µε αγαπηµένους σου.

Ιχθύες

Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεσαι ανάµεσα σε δουλειές και υποχρεώσεις και να έχεις πελαγώσει. Η Σελήνη στον Λέοντα σε προτρέπει να ξεµπερδεύεις µε ό,τι άφησες, τώρα που το πήρες απόφαση! Η αντίθεσή της µε τον Αρη από τον Υδροχόο δυσκολεύει την κατάσταση καθώς δεν νιώθεις γεµάτος/η ενέργεια για να τελειώσεις το πρόγραµµα της ηµέρας.