Lifestyle | 05.04.2019 11:39

Η Κατερίνα Καινούργιου στο Tv Έθνος: Οι φήμες και το μεγάλο ξεκαθάρισμα

Newsroom

Η Κατερίνα Καινούργιου σε μια μεγάλη συνέντευξη στο TV Έθνος κάνει τον απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, δηλώνει πολύ χαρούμενη για την πορεία του «Ευτυχείτε!» στο Open, αποκαλύπτει τα μελλοντικά της όνειρα και σχέδια και εξηγεί ποιες είναι πλέον οι προτεραιότητες στην προσωπική της ζωή. 

Τρικυμία στην tv: Το παρασκήνιο του διαζυγίου Λιάγκα – ΑΝΤ1, ο αποχαιρετισμός στο κανάλι από τη Δούκισσα Νομικού και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για όλα τα συμβόλαια των τηλεαστέρων του Alpha. 

Master Chef: O Φίλιππος Παπασπύρου απαντά στην περιβόητη «αντιγραφή» του γλυκού σε δοκιμασία του ριάλιτι. Οι Έλληνες που έχουν ξεχωρίσει στα προγράμματα μαγειρικής του εξωτερικού. 

Εξελίξεις σοκ στις σειρές: Ο Ορφέας σκοτώνει εν ψυχρώ τον Μάνο στο «Τατουάζ», η Κάτια «υπογράφει» συμβόλαιο θανάτου με στόχο τη Μαρίνα στη «Γυναίκα χωρίς όνομα», ο Χάρης δίνει μάχη για τη ζωή του στην «Επιστροφή».

Φωτορεπορτάζ: Καυτές παρουσίες σε εβδομάδα μόδας και Madwalk

Συνεντεύξεις: Ο Γιώργος Λέντζας μιλά για την νέα του εκπομπή «Football Stories» στον ΑΝΤ1, η Αννίτα Κούλη για τον γκεστ επιστροφή της στο «Σόϊ» του Alpha και η Yρώ Μανέ για την τολμηρή παράσταση «Ρένα» στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Στην ενότητα life μικρά μυστικά ομορφιάς με θαυματουργά αποτελέσματα, τα νέα «όπλα» κατά της παχυσαρκίας και πρωτότυπες νηστίσιμες συνταγές για τη συνέχεια της Σαρακοστής. 

Στο «Tv Έθνος» που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής στις 7 Απριλίου

TV ΈθνοςΚατερίνα Καινούργιου