Lifestyle | 17.05.2024 11:50

Jennifer Lopez: Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού από τον Ben Affleck - Οι τσακωμοί και η μετακόμιση

Newsroom

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck περνούν κρίση στον γάμο τους, και η αντίδραση της τραγουδίστριας σε μια δημοσίευση στα social media ενίσχυσε τις υποψίες. Συγκεκριμένα, η 54χρονη έκανε like σε μια ανάρτηση στο Instagram που αναφερόταν σε χωρισμό για σοβαρούς λόγους.

Οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της Jennifer Lopez ήταν χωρίς τον Ben Affleck στο πλευρό της. Η σταρ γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας με φίλους, ενώ ο Affleck βρισκόταν στο Comedy Roast για τον Tom Brady του Netflix, ως καλεσμένος-έκπληξη. Το «In Touch Weekly» αναφέρει ότι ένα άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε πως οι δυο τους προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματά τους μέσω ψυχοθεραπείας για ζευγάρια. Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι τσακώνονται συνεχώς.

Εφυγε από το σπίτι ο Ben Affleck

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο ηθοποιός προσπαθεί να σώσει τον γάμο τους, καθώς δεν θέλει ν' αποτύχει για δεύτερη φορά. Αν όμως συνεχίσουν έτσι, το διαζύγιο είναι πολύ πιθανό. Το In Touch σημειώνει επίσης ότι ο ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι που αγόρασαν μαζί πέρυσι.

«Έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του και στα παιδιά του. Έχει ήδη μετακομίσει και πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσουν το σπίτι των ονείρων που ξόδεψαν δύο χρόνια για να βρουν» φέρεται να είπε η ανώνυμη πηγή στο μέσο, αναφερόμενη στο σπίτι των 60 εκατομμυρίων δολαρίων, 12 υπνοδωματίων και 24 μπάνιων που αγόρασαν μόλις πριν από έναν χρόνο. «Δεν θα σταματήσουν ποτέ ν' αγαπούν ο ένας τον άλλο αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει κι εκείνος δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν θα μπορούσε να έχει κρατήσει».

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στα προβλήματα του ζευγαριού. Προηγούμενο δημοσίευμα της Marca ανέφερε ότι η Lopez είχε θέσει συγκεκριμένους όρους στον Affleck για να συνεχίσουν τον γάμο τους. Οι φήμες για διαζύγιο ξεκίνησαν μόλις ένα μήνα μετά τον γάμο τους. Η τραγουδίστρια προσπαθούσε να ικανοποιεί τον σύζυγό της, αδιαφορώντας για όσα την ενοχλούσαν, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε.

Το κάπνισμα και η ακαταστασία του Affleck

Η Lopez, στην προσπάθειά της να διατηρήσει τον γάμο, έκανε τα πάντα, αλλά δεν άντεξε. Το κάπνισμα και η ακαταστασία του Affleck φαίνεται να ήταν οι λόγοι που επιβάρυναν την κατάσταση. Πηγές της ισπανικής εφημερίδας ανέφεραν ότι ο Affleck καπνίζει συνεχώς, κάτι που απεχθάνεται η Lopez, και αφήνει τα πράγματά του διάσπαρτα στο σπίτι.

Ένα άτομο από τον κύκλο του Affleck ανέφερε τον Νοέμβριο του 2022 ότι η JLo τον ελέγχει πολύ αυστηρά και έχει γίνει σαν μαριονέτα για εκείνη. Οικογένεια και φίλοι του ηθοποιού ανησυχούν για την ευημερία του, καθώς θεωρούν ότι μετά τον γάμο του δεν είναι καλά. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε: «Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Ben, γνώριζαν τι συνεπάγεται ο γάμος με την Jennifer, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται τόσο χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν».

«Προσπαθούμε να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε»

Ο ίδιος ο Affleck είχε δώσει ένα σημάδι των εντάσεων στη σχέση τους στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ της Lopez, όπου παραδέχτηκε ότι δεν ένιωθε άνετα με την έκθεσή τους στο κοινό. «Όταν επανασυνδεθήκαμε, της είπα ότι δεν θέλω η σχέση μας να είναι στα social media» ανέφερε στο ντοκιμαντέρ, προσθέτοντας: «Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν είναι δίκαιο να το ζητάω. Είναι σαν να παντρεύεσαι έναν καπετάνιο και να του λες ότι δεν σου αρέσει το νερό. Προσπαθούμε να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε».

διαζύγιοΤζένιφερ Λόπεζειδήσεις τώραγάμοςΜπεν Άφλεκχωρισμός