Lifestyle | 03.07.2024 13:20

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Σε πλειστηριασμό έργα τέχνης από την έπαυλη τους αξίας 60 εκατομμυρίων

Newsroom

Ολο και περισσότερα μαύρα σύννεφα φαίνεται να πυκνώνουν το γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και του Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck).

Το ζευγάρι φαίνεται ότι είναι σε διάσταση, καθώς δεν έχει δημοσιεύσει καμία κοινή φωτογραφία εδώ και ένα ολόκληρο μήνα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αποφάσισαν να βγάλουν σε πλειστηριασμό έργα τέχνης απο την έπαυλή τους στο Μπελ Αιρ της Καλιφόρνιας, αξίας 60 εκατομμυρίων δολλαριών.

Ετοιμοι για το φινάλε

Το σπίτι του ζευγαριού κοστολογίστηκε για 65 εκατ. δολάρια τον περασμένο μήνα, έναν χρόνο μετά την αγορά του. Τώρα φαίνεται ότι κάποια από τα ακριβά πράγματα από την έπαυλη, που αναφέρεται ως «κτήμα Γουάλινγκφορντ», βγαίνουν προς πώληση. Το «PageSix» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας 1 Ιουλίου ότι αντικείμενα, όπως πίνακες ζωγραφικής, πουλήθηκαν σε συλλέκτες στις αρχές Ιουνίου.

Το ζευγάρι έχει να εμφανιστεί δημόσια μαζί από τις 2 Ιουνίου, όταν αντάλλαξαν ένα αμήχανο φιλί στο μάγουλο στον αγώνα μπάσκετ του γιου του ηθοποιού στο Λος Αντζελες, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι η σχέση τους και εν συνεχεία ο γάμος τους περνάει κρίση.

Αυτή η είδηση έρχεται λίγες ημέρες αφότου το «People» ανέφερε ότι ο Αφλεκ πήρε τα τελευταία αντικείμενα από την κατοικία, όταν η Λόπεζ έκανε διακοπές στην Ιταλία τον περασμένο μήνα. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια δεν ζουν πλέον μαζί. Εκείνη διαμένει στην έπαυλή τους, ενώ εκείνος νοικιάζει ένα σπίτι στο Μπρέντγουντ έναντι 100 χιλιάδων δολαρίων τον μήνα που βρίσκεται κοντά στην πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ. 

Μπεν ΆφλεκτραγουδίστριαηθοποιόςΤζένιφερ Λόπεζ