Lifestyle|27.07.2024 11:41

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι συγκινητικές αναρτήσεις της Lady Gaga και της Celine Dion μετά την εμφάνισή τους στην Τελετή Έναρξης

Newsroom

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 ξεκίνησαν και επίσημα μετά την τετράωρη φαντασμαγορική τελετή που έλαβε χώρα κατά μήκους του Σηκουάνα. Πολλές ήταν εκείνες οι στιγμές που καθήλωσαν τους δισεκατομμύρια θεατές, ωστόσο δύο κυρίες κατάφεραν να στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Σελίν Ντιόν (Celine Dion) και Lady Gaga έδωσαν δύο φαντασμαγορικά σόου που ξεχώρισαν κατά πολύ στο κατά πολλούς βαρετό θέαμα. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και οι δύο μεγάλες σταρ εμφανίστηκαν στην Τελετή Έναρξης κερδίζοντας ένα τεράστιο χειροκρότημα.

«Νιώθω τόσο γεμάτη χαρά»

Η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν συγκίνησε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς επέστρεψε στη μουσική σκηνή έπειτα από τρία χρόνια αποχής λόγω της νόσου του Καθηλωμένου Ανθρώπου, που την ταλαιπωρεί εδώ και δύο χρόνια.

Η Ντιόν θέλοντας να ευχαριστήσει τους διοργανωτές αλλά και τους θαυμαστές της για τα εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα που έλαβε, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

«Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε, για την τελετή έναρξης του Παρισιού 2024, και είμαι τόσο γεμάτη χαρά που επιστρέφω σε μια από τις πολύ αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω από όλα, είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή. Όλοι σας ήσασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο όνειρό σας, και είτε πάρετε είτε όχι ένα μετάλλιο στο σπίτι, ελπίζω ότι το να είστε εδώ σημαίνει ότι έγινε πραγματικότητα για εσάς! Πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε εργαστεί για να είστε ο καλύτερος από τους καλύτερους. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

«Νιώθω πολύ ευγνώμων»

Την έναρξη της Τελετής ανέλαβε η πάντα λαμπερή Lady Gaga δίνοντας γαλλικό αέρα στο σόου και τραγουδώντας ένα τραγούδι της Zizi Jeanmaire.

Θέλοντας και εκείνη από την πλευρά της να ευχαριστήσει τους διοργανωτές αλλά και όσους τη στήριξαν σε αυτή την εμφάνιση, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μερικές συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη βραδιά.

 

«Νιώθω πολύ ευγνώμων που μου ζητήθηκε να ανοίξω τους Ολυμπιακούς του Παρισιού φέτος. Είμαι επίσης τυχερή που μου ζητήθηκε από την οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων να τραγουδήσω ένα τόσο ιδιαίτερο γαλλικό τραγούδι—ένα τραγούδι για να τιμήσει τον γαλλικό λαό και την τεράστια ιστορία της τέχνης, της μουσικής και του θεάτρου. Αυτό το τραγούδι τραγούδησε η Zizi Jeanmaire, γεννημένη στο Παρίσι, Γαλλίδα μπαλαρίνα, τραγούδησε περίφημα το "Mon Truc en Plumes" το 1961.», έγραψε αρχικά στην ανάρτηση της .

Και συνέχισε: «Αν και δεν είμαι Γαλλίδα καλλιτέχνης, πάντα ένιωθα μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τους Γάλλους και τραγουδώντας τη γαλλική μουσική—δεν ήθελα τίποτα άλλο από το να δημιουργήσω μια παράσταση που θα ζεσταίνει την καρδιά της Γαλλίας, θα γιορτάζει τη γαλλική τέχνη και μουσική και άλλα τέτοια μια σημαντική περίσταση που θυμίζει σε όλους μια από τις πιο μαγικές πόλεις στη γη - το Παρίσι. Νοικιάσαμε πομ πομ από το αρχείο Le Lido — ένα πραγματικό γαλλικό θέατρο καμπαρέ. Συνεργαστήκαμε με τον Dior για να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένα κοστούμια, χρησιμοποιώντας φυσικά λιωμένα φτερά. Σπούδασα γαλλική χορογραφία που έδωσε μια μοντέρνα ανατροπή σε ένα γαλλικό κλασικό. Έκανα πρόβες ακούραστα για να μελετήσω έναν χαρούμενο γαλλικό χορό, αναδεικνύοντας κάποιες παλιές δεξιότητες—Στοιχηματίζω ότι δεν ήξερες ότι χόρευα σε ένα γαλλικό πάρτι της δεκαετίας του '60 στην κάτω ανατολική πλευρά όταν πρωτοξεκίνησα!».

 

Τέλος έγραψε: «Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η παράσταση όσο και σε μένα. Και σε όλους στη Γαλλία, σας ευχαριστώ πολύ που με καλωσορίσατε στη χώρα σας για να τραγουδήσω προς τιμήν σας—είναι ένα δώρο που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίζονται στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες! Είναι μεγάλη μου τιμή να τραγουδώ για εσάς και να σας επευφημώ!! Βλέποντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες πάντα με κάνει να κλαίω! Το ταλέντο σας είναι αδιανόητο. Ας ξεκινήσει το παιχνίδι!».

Σελίν ΝτιόνΟλυμπιακοί Αγώνες 2024Lady Gaga