Lifestyle|29.08.2024 14:17

Meghan Markle: Το πρώτο προσωπικό της brand είναι σχεδόν έτοιμο

Newsroom

Νέα επιχειρηματικά πλάνα για τη Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle), καθώς η δούκισσα του Σάσεξ ετοιμάζεται να λανσάρει μέσα στη χρονιά το δικό της brand, με όνομα «American Riviera Orchard». Φήμες τη θέλουν να δυσκολεύεται να βρει CEO, οι οποίες ωστόσο διαψεύδονται από πηγή κοντά στο περιβάλλον της.

Ανώνυμη πηγή φέρεται επίσης να λέει στο People ότι το brand θα περιλαμβάνει «όλα όσα αγαπάει – την οικογένεια, τη μαγειρική, τη διασκέδαση και τη διακόσμηση του σπιτιού», για να προσθέσει πως η δούκισσα του Σάσεξ είναι ενθουσιασμένη για το νέο, προσωπικό εγχείρημά της. Είναι κάτι που ήθελε να κάνει εδώ και καιρό. Ανυπομονεί να μοιραστεί το στυλ της και τα πράγματα που αγαπάει».

Η ανακοίνωση της είδησης ήρθε τον Μάρτιο του 2024, από την ίδια τη Markle, μαζί με μια ιστοσελίδα και ένα προφίλ στο Instagram. Έχει γίνει ήδη ξεκάθαρο ότι το brand θα πουλάει σερβίτσια, πετσέτες, γλυκίσματα όπως μαρμελάδες και καραμέλες και βιβλία μαγειρικής.

Ενας χώρος που ξέρει καλά

Άλλωστε, ο χώρος του λαϊφστάιλ δεν είναι άγνωστος στην ίδια – τον είχε εξερευνήσει μέσα από το μπλογκ της, The Tig, το 2014, το οποίο σταμάτησε να λειτουργεί λίγο πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

To πρώτο προϊόν της American Riviera Orchard αποκαλύφθηκε μέσα στην άνοιξη του 2024: μια μαρμελάδα φράουλα σε περιορισμένα κομμάτια, η οποία εστάλη σε celebrities όπως οι Κρις Τζένερ, Κρίσι Τάιγκεν και Μίντι Κάιλινγκ.

Η Μαρκλ επενδύει και σε άλλες εταιρείες που διαχειρίζονται γυναίκες, ήδη από το 2020. «Περνάω πολύ χρόνο απλά γκουγκλάροντας και αναζητώντας brands. Όταν άλλοι είναι online αναζητώντας να αγοράσουν ή να διαβάσουν κάτι, εγώ αναζητάω νέους, καλούς σχεδιαστές, από διαφορετικά πεδία».

Η ονομασία αποτίνει φόρο τιμής στη Σάντα Μπάρμπαρα, την πόλη της Καλιφόρνια όπου ζουν οι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι μαζί με τα παιδιά τους, τον 5χρονο πρίγκιπα Αρτσι και την 3χρονη πριγκίπισσα Λίλιμπετ, καθώς εδώ και πάνω από έναν αιώνα αποκαλείται «Αμερικανική Ριβιέρα».

Πρίγκιπας ΧάριΜέγκαν Μαρκλ