Lifestyle | 11.12.2018 15:10

Η Μπιγιονσέ φόρεσε μία εντυπωσιακή δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου

Newsroom

Πάνω από 100.000 θεατές κατέκλυσαν την Κυριακή το βράδυ το γήπεδο FNB στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής για το Global Citizen Festival: Mandela 100, μια φιλανθρωπική συναυλία με αφορμή τον έναν αιώνα από την γέννηση του σημαντικότερου πολιτικού της χώρας, Νέλσονα Μαντέλα. 

Η Μπιγιονσέ τραγούδησε πολλές επιτυχίες της, άλλαξε πολλά outfit, και ερμήνευσε κι ένα τραγούδι μαζί με τον Εντ Σίραν. Απ' όλες της τι εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκανε στη διάρκεια της βραδιάς, αυτή που ξεχώρισε και συζητήθηκε περισσότερο ήταν η δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου. Ένα κορμάκι με print και μία τεραστίων διαστάσεων κάπα στο ίδιο μοτίβο, κεντημένα με πέτρες Swarovski και με έμπνευση από την Αφρική.

T

Μιλώντας στο γυναικείο περιοδικό Vogue, η Ελληνίδα σχεδιάστρια δήλωσε: «Θέλαμε το ντύσιμό της να αντιπροσωπεύει την ενέργεια της Μπιγιονσέ στη σκηνή, ενώ γιορτάζει την ποικιλομορφία της Αφρικής. Πρώτα χαρτογραφήσαμε την ήπειρο πάνω της, δημιουργώντας ένα floral patchwork και στη συνέχεια κεντήθηκε στο χέρι με κρυστάλλους Swarovski».

T
συναυλίαΜαίρη ΚατράντζουΜπιγιονσέ