Αθλητισμός | 24.11.2018 19:39

Super League: Εσπασε το ρόδι ο Αστέρας με Παράσχο!

Newsroom

Για ένα ολόκληρο ημίχρονο, η γκίνια των ποδοσφαιριστών του Αστέρα και η αδυναμία να σκοράρουν κόντρα στην ΑΕΛ, άρχισε να αγχώνει τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τρίπολης. Στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου, ο Αστέρας ήθελε με κάθε τρόπο τη νίκη για να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και να αναπνεύσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα πράγματα άλλαξαν και οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από έξι αγώνες. Ο Αστέρας, που προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο τα κατάφερε και συνδύασε την καλή εμφάνιση και με δύο γκολ. Ο Καλτσάς σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά στο 55’ και ένα μακρόσυρτο… ουφ ακούστηκε στο «Θεόδωρος Κολοκτρώνης». Στο 89’ ο Μιχάλης Μανιάς πλάσαρε από κοντά τον Κρίστινσον και «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του, ενώ με το γκολ που πέτυχε, έφτασε τα 26 με τη φανέλα του Αστέρα πιάνοντας στην πρώτη θέση των σκόρερ των Αρκάδων στη μεγάλη κατηγορία, τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Σπουδαία εμφάνιση έκανε και ο Κώτσιρας, που έδωσε τις δύο ασίστ για τα γκολ, ενώ ο Καλτσάς και οι Ρόλε, Κυριακόπουλος στο πρώτο ημίχρονο έκαναν ένα μεστό παιχνίδι, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στη νίκη της ομάδας τους. Αντίθετα η ΑΕΛ δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι με την απόδοσή της. «Δεν κρατήσαμε την μπάλα με τον σωστό τρόπο. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Ηταν δίκαια η νίκη του Αστέρα», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός της Λάρισας, Τζανλούκα Φέστα.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κάρτες: Τριανταφυλλόπουλος, Φατιόν, Μουνάφο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Ματρικάρντι, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Καλτσάς (84' Ανχελ Μαρτίνεθ), Ρόλε (60' Τσιλιανίδης), Τόνσο, Μανιάς (92' Μαρκ Φερνάντεθ)

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Χοτζάλι (72' Μπαργκάν), Χούμπτσεφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Πίτι (67' Σαχίτι), Ντέλετιτς, Νούνιτς (84' Κούνιτς).

Αστέρας ΤρίποληςΛάρισα